Babysalmesang

Babysalmesang

Babysalmesang er et tilbud for forældre og babyer fra 0-12 måneder. Her er der er fokus på ro og nærvær med din baby, og barnets sanser bliver stimuleret gennem leg og sang. Det handler det om at være sammen og der skal ikke præsteres. Vi synger kendte og nyere salmer og nogle af de gode gamle børnesange og sanglege.

Vi er til babysalmesang i Vor Frelsers Kirke:

De små pludrer lystigt med på sangen. Der er ingen skrig, klynken eller frustrerede forældre, der traver frem og tilbage i et forsøg på at berolige deres baby. Salmerne og kirkerummets ro smitter af på både børn og forældre, og babyerne ser ud til at nyde musikken og deres forældres stemme. Nogle sidder roligt på mors eller fars trygge arm, mens andre møffer rundt imellem hinanden på måtten.

Til Babysalmesang kan man uforpligtende mødes med andre forældre og vende stort og småt med hinanden. Det er også en ideel mulighed for at lære kirkens rum at kende før en evt. barnedåb.

Det praktiske

Babysalmesang ledes af musikpædagog Kirstine Uth. I to forløb, forår og efterår, mødes vi 15 gange tirsdag kl. 10.00, hvor vi synger, danser, leger og hygger med børnene. Efter ca. 40 minutters aktivitet i kirken går vi over i sognehuset og får kaffe/the og brød, og børnene får ofte deres frokost.

Barnevogne kan køres ind i kirken gennem nordporten, den der vender mod IC Møllers Parken, og der er puslerum til venstre i våbenhuset.

Alle er velkomne og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Se vores kalender for kommende datoer eller følg med på Facebook i gruppen "Babysalmesang Vor Frelsers Kirke".https://www.facebook.com/groups/1369015603188542

Mere info fås på kirkekontoret tlf. 7512 0259 eller kordegn@vorfrelserkirke.dk

 

Vi ses til Babysalmesang

Babysalmesang