Du er her:

med Vor Frelsers Kirkes Kor

Anders Steen Sørensen, orgel

Mikkel Andreassen, korledelse

Musikken ved denne advents- og julekoncert er sammensat af elementer fra næsten 1000 års kirkemusik, der lader det gamle, det velkendte og det ganske nye møde hinanden i et velkomponeret program.

Julens salmer rummer en dyb rigdom af tekst og musik, og man  får mulighed for at synge med på flere af julens kendte salmer.

De ældste dele, er den gregorianske hymne som benyttes i komponistens Niels La Cours, "Hodie Christus natus est". Sammenstillingen af nyt og gammelt, gælder også for så velkendt en salme som "Forunderligt at sige", hvor Grundtvig har omarbejdet en tekst af Brorson og hvor Carl Nielsen noget senere komponerede den både enkle og geniale melodi.
Koncertens nyeste musik er komponeret i 2017, og er af kirkens egen organist, Mikkel Andreassen til tekster af Simon Grotrian.

Der er gratis adgang til koncerten

Del dette: